زوج درمانی
زوج درمانی بر روی الگوی تعاملات بین دو نفر متمرکز است. در عین حال تاریخچه فردی هر یک از زوجین مورد توجه قرار می گیرد.
شما می دانید که حفظ روابط بین فردی مبتنی بر عواطف کار سختی است. این روابط به توجه و نگهداری منظم نیاز دارند تا عملکرد بهینه ای داشته باشند. اگر مشکلی در یک ارتباط شکل بگیرد، بهتر است فوراً آن را حل کنید تا از عوارض بعدی و مزمن شدن مشکلات پیشگیری شود.
اغلب می توانید برخی از مشکلات ارتباطی و بین فردی خود را حل کنید. در مواقعی دیگر و با وجود تمام تلاش ها، ممکن است بهتر باشد از یک زوج درمانی خوب در تهران یا سایر شهرها کمک بگیرید. جایی که یک مشاوره ازدواج بتواند ارزیابی علمی و دقیقی از روابط شما داشته باشد و به شما کمک کند.
چرا به یک زوج درمانی خوب در تهران نیاز داریم؟
در بیشتر کشورهای پیشرفته میزان طلاق به بالای 50 درصد رسیده است. در نیمی از طلاق ها، زوجین دارای فرزند هستند. این شرایط باعث شده که میزان بالایی از مشکلات سلامت روان مرتبط با مشکلات زناشویی باشند. مشکلاتی از قبیل:
انزوا از شبکه های حمایتی
تشدید افسردگی و اضطراب
بدبینی کلی نسبت به جنس مخالف
بی اعتمادی نسبت به وفاداری در روابط بعدی
مشکلات مرتبط با اشتغال و وضعیت اقتصادی
افزایش نگران کننده رفتارهای پر خطر در کودکان طلاق
زوج درمانگر و ضرورت آن برای خانواده ها
زوجین می توانند از درمان بهره مند شوند اگر:
- آنها دوست داشته باشند صمیمیت خود را افزایش دهند، رضایت جنسی خود را بهبود ببخشند یا رابطه عاشقانه بیشتری برقرار کنند.
- آنها بخواهند در تربیت فرزندانشان همکاری موثرتری داشته باشند.
- آنها دوست داشته باشند در جهت درمان استرس از یکدیگر حمایت بهتری کنند. منابع استرس می تواند شامل انتظارات شغلی، نگرانی های مرتبط با سلامت یا مسئولیت های فرزند پروری باشد.
- آنها آرزو دارند هنگامی که شریک زندگی آنها از نظر عاطفی در رنج است، از یکدیگر حمایت کنند.
- آنها دوست دارند اختلافات روزمره را با روشی مسالمت آمیزتری مدیریت کنند.
- آنها می خواهند خود را با یک تغییر اساسی در روابط سازگار کنند. مثالی از این تغییرات شامل تولد اولین فرزند است.
درمانگران معمولاً زوج ها را در بهبود شیوه ارتباط یاری می دهند. درمانگران زوجین را تشویق می کنند تا افکار، احساسات و خواسته های خود را به روشی روشن نسبت به یکدیگر بیان کنند. آنها زوجین را تشویق می کنند تا به شرکای خود نشان دهند که دیدگاه های یکدیگر را درک می کنند و با آنها همدلی دارند. وقتی شرکا ارتباط خود را بهبود می بخشند، متوجه می شوند که ارتباط آنها با یکدیگر عمیق و تقویت می شود. آنها در حل اختلافات و حل مشکلات مهارت بیشتری پیدا می کنند. همکاری موثرتری و رضایت بیشتری را در روابط خود تجربه می کنند.