روانکاو

بهترین روانکاو تهران

زیگموند فروید برای اولین بار در سال 1896 از اصطلاح روانکاو (به فرانسوی روان تحلیلی) استفاده کرد و در نهایت این رویکرد نظری و درمانی را به نام خود ثبت کرد. کم کم روانکاوی در ساسر جهان شناخته شد به طوری که امروزه جستجوی بهترین روانکاو تهران یا سایر شهرهای ایران و جهان کار دشواری به نظر نمی رسد. در نوامبر 1899، فروید کتاب تحلیل رویاها را نوشت، كه بعدها از آن به عنوان “شاخص ترین اثر” خود یاد كرد.

روانکاوی بعداً در جهات مختلف، و عمدتا توسط دانشجویان فروید مانند آلفرد آدلر و کارل گوستاو یونگ و همچنین توسط نئو فرویدهایی مانند اریش فروم، کارن هورنای و هری استک سالیوان توسعه یافت و حتی مورد توجه برخی رویکردهای مشاوره خانواده نیز قرار گرفت.

بهترین روانشناس تهران

نوبت روانکاوی با دکتر رامین علوی 

بارگذاری...

فروید سعی کرد یک درمان موثر برای بیماران با علائم عصبی یا هیستریک پیدا کند. فروید فهمید که فرایندهای ذهنی وجود دارد که آگاهانه نیستند، او به عنوان یک مشاور در بیمارستان کودکان مشغول به کار بود، جایی که متوجه شد بسیاری از کودکان مبتلا به اختلال آفازیا (نوعی مشکل در گفتار) هیچ دلیل ارگانیک مشخصی برای علائم خود ندارند. وی سپس در این باره مقاله ای مورد پژوهی  می نویسد.

در سال 1885، فروید یک کمک هزینه مالی برای دستیاری ژان مارتین شارکو، در سالپتیرر پاریس دریافت کرد، جایی که فروید آرائه های بالینی شارکو، به ویژه در هیستری، فلج و بی خوابی را دنبال می کرد. شارکو هیپنوتیزم را به عنوان یک ابزار تحقیق آزمایشی و بازنمایی علائم بالینی را معرفی کرد.

روانکاو در تهران

روانکاو

همانطور که در زمینه طب وجود دارد، برخی اختلافات نسبت به درمان مقاوم هستند. این به خاطر دلائل زیربنایی خاص سندرم ها و همچنین اختلاف نظرها در مورد روش های درمانی ایده آل می باشد. در قرن بیست و یکم، مفاهیم روانکاوی در فرهنگ غربی و کمی بعد در آسیا مورد استقال قرار گرفت. دستیابی به روانکاو در برخی کشورها امکان پذیر شد. هرچند بسته به نیاز جامعه درمان های کوتاه مدت و آموزش محور نیز شکل گرفتند اما برخی نظریه پردازان تاثیرگذار در حوزه روانشناسی هنوز بر این باورند که اختلالات مقاوم اغلب با روانکاوی قابل درمان هستند.

جریان اصلی ایده های روانکاوی تکامل یافته است. اما در بکارگیری تکنیک های آن در اختلالات متفاوت هنوز در حال تکامل و بهبود است.

دریافت نوبت روانکاوی

مراحل جنسی رشد از دیدگاه فروید

در سال 1905، فروید سه مقاله درباره نظریه جنسیت منتشر کرد که در آن شکل گیری مراحل روانی/ جنسی را بیان کرد:

دهانی (0-2 سالگی)

مقعدی (2-4سالگی)

فالیک یا دستگاه تناسلی اول (3- 6 سالگی)

نهفتگی (6 سالگی)

دستگاه تناسلی بالغ (بلوغ به بعد)

یک باور رایج اشتباه درباره روانکاوی

روانکاو متمرکز بر موضوعات جنسیت است. این باور به لطف نظریه روانی/ جنسی فروید، ممکن است رایج ترین و پایدارترین افسانه در مورد روانکاوی باشد. او قطعاً شیفته نقشی بود که جنسیت در تجربه انسان و رفتار انسان دارد. اما روانکاوی مدرن بیشتر به تجربیات انسانی و گاها کل نگر علاقه مند است. اگر تا به حال به یک دکتر روانکاو خوب مراجعه کرده باشید این تغیرات را از نزدیک حس کرده اید.

چه تفاوتی بین روانشناس و روانکاو وجود دارد؟

کوتاه ترین و ساده ترین پاسخ این است که روانشناسی یک رشته است و روانکاوی یکی از رویکردهای نظری و درمانی موجود در آن رشته است. روانکاوان در اصل روانشناسانی هستند که از نظریه درمانی روان تحلیلی پیروی می کنند. مسئله این پاسخ ساده انگارانه این است که همه روانکاوان روانشناس نیستند. برخی، روانپزشکان یا حتی مددکاران اجتماعی بالینی هستند.

فروید این اصطلاح روانکاوی را ترجیح می داد چراکه بسیاری از محتویات ذهن انسان در ناخود آگاه پنهان شده اند و با کاووش های عمیق و تحت درمان های تحلیلی است که به آنها می توان دست یافت. این روزها در اکثر شهرهای بزرگ نیاز به روانکاوی محسوس شده است. یک روانکاو ممکن است به لحاظ ظرفیت پذیرش مراجع با یک روانشناس تفاوت هایی داشته باشد. همچنین هزینه یک روانکاو خوب می تواند در عمل کمی متفاوت باشد.

روانکاو در تهران

جلسات روانکاوی چگونه برگزار می شوند؟

جلسات روانکاوی، بطور معمول 50 دقیقه به طول می انجامد. در حالت ایده آل 2 – 3 بار در هفته، بیمار در جایگاه خود قرار می گیرد و دکتر روانکاو اغلب خارج از دید او قرار می گیرد و درمان را هدایت می کند. بیمار افکار ، تخیلات و رویاهایی خود را به کمک تداعی های آزاد بیان می کند. و روانکاو تعارض های ناخودآگاه مسبب علائم و مشکلات شخصیتی بیمار را تفسیر می کند.

از طریق تجزیه و تحلیل این تعارضات، که شامل تفسیر انتقال و انتقال متقابل (احساسات تحلیلگر نسبت به بیمار) نیز می شود، دکتر روانکاو بیمار را با دفاع های پاتولوژیک خود مواجه می کند. روان کاو به بیمار کمک کند تا نسبت به تعارض های زمینه ای ناخودآگاه خود بینش پیدا کند.

روانکاو کیست؟

روانکاو می توانند یک روانشناس یا روانپزشک آموزش دیده باشد. این متخصصان نظریه های زیگموند فروید و نظریه های روان تحلیلی مدرن دیگری را دنبال می کنند که مبتنی بر این ایده است که خاطرات دردناک کودکی در ذهن ناخودآگاه شما علت مشکلات عاطفی، شناختی و رفتاری است. روانکاوان از مکالمات درمانی استفاده می کنند.

روانکاوی از زمانی که زیگموند فروید اظهار داشت که مشکلات مردم ناشی از آزار نیروهای ناخودآگاه – و احتمالاً والدین آنها است – مسیری طولانی را طی کرده است. این نوع روش درمانی هنوز در دنیایی که گاها CBT ترجیح داده می شود یک رویکرد منحصر به فرد است که درمان واقعی را به دنبال دارد. اگر به دنبال بهترین روانکاو تهران هستید و به آن دسترسی ندارید، ناامید نشوید. شما می توانید روانکاو آنلاین را جستجو کنید. در لیست روانکاوان تهران، برخی از آنها برای کمک به شما تا حدودی انعطاف به خرج می دهند.

روانکاو در تهران

هدف از روانکاوی چیست؟

هدف از درمان روانکاوی این است که شما را از تجربیات ناخودآگاه آگاه سازد تا بتوانید الگوهای تفکر، احساس و رفتاری را که دیگر برای شما مفید نیستند و یا آسیب به همراه دارند را شناسایی و تغییر دهید. در روانکاوی یک تفاوت عمده با درمان های کوتاه مدت و مشاوره ها وجود دارد. و آن این است که به خود فرد کمک می شود تا نسبت به آسیب ها، تعارض ها و مشکلات بینش پیدا کند. دست یابی به روانکاو در تهران ممکن است نسبت به سایر شهرها آسان تر باشد. اما با استفاده از جلسات آنلاین می توان از این محدودیت ها عبور کرد. به طور کل برای دریافت نوبت روانکاوی می توانید به روانکاوان محل زندگی خود مراجعه کنید.

چه افرادی برای روانکاوی مناسب هستند

برخی از رویکرد های تحلیلی و روانکاوی برای مشکلات و اختلالات مشخصی بکار برده می شوند. در حالی که سایر مشکلات ممکن است به داروها و سایر مداخلات بین فردی پاسخ بهتری دهند. برای اینکه فرد در درمان روانکاوی وارد شود، در قدم اول باید تمایل به تجزیه و تحلیل شدن داشته باشد. شخصی که مایل به شروع روانکاوی است باید از توانایی مناسبی گفتار و ارتباط برخوردار باشد. همچنین، آنها باید بتوانند در جلسه روانکاوی اعتماد و بینش را شکل دهند.

روانکاو در تهران

افراد درگیر با یک بیماری روانشناختی باید یک مرحله مقدماتی از درمان جهت ارزیابی توانایی خود برای تحلیل شدن را سپری کنند. و همچنین قادر باشند با روانکاو یک اتحاد درمانی قوی ایجاد کنند، تا بوسیله این ارتباط درمانی روانکاور قادر باشد درمان را هدایت کند.

روانکاوان به طور عمده و خاص با روان رنجوری و هیستری کار می کردند. با این حال، رویکرد روانکاوی در کار با سایر اختلالات مزمن و اختلالات شخصیت نیز سازگاری پیدا کرده است. روانکاوی طبیعتی فرد گرایانه دارد و بر شخصیت متکی است. بنابراین بهترین دکتر روانکاو طیف گسترده ای از بیماری های مقاوم به درمان را می تواند دربر بگیرد.

روانکاو تکنیک های مشخصی دارد

تکنیک اصلی روانکاوی تفسیر تعارض های ناخودآگاه بیمار است که در کارکرد فعلی او اشکال ایجاد می کند. یعنی تعارض هایی که باعث ایجاد علائم ناخوشایندی مانند ترس، اضطراب، افسردگی و وسواس می شوند. درمان وسواس نتایج مثبتی را بوسیله روانکاوی آشکار کرده است.

فهم تحریف هایی که بیمار نسبت به روانکاو پیدا می کند، به آشکار شدن آنچه ممكن است فراموش شده باشد منجر می شود. به ویژه، احساسات خصمانه ناخودآگاهی که طی درمان شکل می گیرند را می توان برای فهم واکنش های نمادین و منفی ناخودآگاه که ریشه در دوران کودکی دارد مورد توجه قرار داد. بر این اساس استفاده از روانکاو خوب در تهران یا سایر شهرها مزیت مشخصی به همراه دارد. این مزیت ها ممکن است در سایر درمان ها کمتر مشاهده شود.

مقاومت های ناخودآگاه به اشکال مختلفی در طی درمان تظاهر پیدا می کنند. این مقاومت ها مثل فراموشی جلسات یا اشتباه در ساعت جلسات از اهمیت بالایی برخوردار هستند و حل آنها به جریان یافتن افکار و احساسات واپسرانده شده کمک می کند. هنگامی که بیمار بر روی یک کاناپه و بدون تماس مستقیم چشمی با روانکاو قرار می گیرد تجربیات و خاطرات قدیمی را یادآوری می کند. او با کمک تحلیل های روانکاو از و تفسیر مقاومت و انتقال می تواند افکار خود را دوباره سازماندهی کند.

تحلیل رویاها و در اصل نحوه واکنش بیمار به آنها و یا شیوه های اجتنابی او از اهمیت بالایی در روانکاوی برخوردار است. همچنین، علاوه بر فراموشی بسیاری از خاطرات کودکی، ممکن است تجربیات تحریف شده ای نیز در نا خودآگاه شکل گرفته باشند. این خاطرات می توانند تصحیح شوند اما معمولا مقاومت بالایی با خود به همراه دارند. برای حل مشکلات خود می توانید از یک روانکاو خوب در تهران یا سایر شهرها استفاده کنید.

19 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • مسعود بیگی
    16 مهر 1399 2:51 ب.ظ

    چرا انقدر هزینه‌های رواندرمانی و مشاوره روانشناسی زیاد است؟در این وضعیت اقتصادی با یه هزینه اضافه چه کار کنم؟

    پاسخ
    • مرضیه نوروزی
      22 تیر 1402 5:06 ق.ظ

      سلام. من بشدت نیاز به مشاوره دارم انواعی از اختلالات رو دارم دیگه به انتها رسیدم لطفا کمکم کنید

      پاسخ
      • دکتر رامین علوی نژاد
        26 تیر 1402 10:01 ق.ظ

        شما می تونید برای مراجعه و ارزیابی جهت روانکاوی از فرم رزرو نوبت در بالای همین صفحه استفاده کنید

        پاسخ
  • سلام. ببخشید آقای دکتر روانکاوی مدرن هم انجام میدهند؟ منظورم مثلاً با رویکرد هایی به غیر از فروید مثل اگزیستانسیال…

    پاسخ
  • اول بگم که من تجربه مشاوره پیش کس دیگه ای نداشتم و اصلا نمی تونم آقای دکتر رو با کس دیگری مقایسه کنم. جلسات من قطعا موثر بود. طبیعتا جلسات اول که مربوط به آشناییه، نباید خیلی انتظار خاصی داشت، ولی برعکس آقای دکتر تو همون جلسات اول خیلی حرفه ای و بنظرم صحیح، مورد و جهت مشاوره رو تشخیص دادن. اطلاعات و بروز بودن آقای دکتر برای من خیلی خیلی مفیده. از نظر شخصیتی هم که فوق العاده هستن.

    پاسخ
  • یه روانکاوخوب میخوام اماهنوزپیدانکردم درشهرخودم شهرقزوین

    پاسخ
    • سلام،من هم نیاز به روان کاو خوب دارم،ولی بخاطر فاصله قزوین تا تهران واقعا سخته با شرایط افسردگی که دارم😔

      پاسخ
  • محمد کیانی
    2 مهر 1400 11:49 ب.ظ

    من عاشق روانکاوی هستم

    پاسخ
  • سوال من این هست که اختلالات روانی گاها باعث عدم توانایی اشتغال و در نتیجه وضع مالی ضعیف افراد هستند. حال این فرد چطور باید برای درمان اقدام کنه؟ این یک لوپ معیوب هست. چرا خدمات اجتماعی مفید! برای رفع این مشکل از مررم ارائه نمی‌شود؟

    پاسخ
  • سلام آقای دکتر علوی نژاد.
    تشکر واژه کوچکی هست برای بزرگی همه تغییرات و اتفاقات خوبی که در سه سال گذشته با کمک شما در زندگی من ایجاد شده. براتون آرزوی سلامتی و موفقیت های بیشتر دارم.

    پاسخ
  • جور دیگر میبینید، جور دیگر میشنوید، سکوتم را معنا میبخشید ،غم و رنجم را به شادی ونا امیدی ام را به امید تبدیل میکنید، متشکرم که مرا درک میکنید و به من کمک کردید که با خودم آشتی کنم …

    پاسخ
  • افشین ذات پرور
    21 اسفند 1400 4:38 ب.ظ

    من ۳ ماه هست که به طور اتفاقی با آقای دکتر علوی آشنا شدم که بسیار به شناختم از خودم و اطرافیانم کمک کرد.واقعا ممنونشون هستم لطفا بررسی بفرمایید اگر نیاز به کمک روانشناسی داشتید

    پاسخ
  • سلام خیلی روانکاوهای مختلفی رو امتحان کردم ولی به جرات می تونم بگم آقای دکتر علوی واقعا درمان رو بلد هستش و نتیجه گرفتم خیلی ممنون ازتون

    پاسخ
  • سلام جناب دکتر یک عمر دعاگوتون میشم اگه کمکم کنید ما چند خواهر و برادر هستیم که الحمدلله همه سالم و در جایگاههای خوب اجتماعی هستیم ولی دغدغه ما یکی از برادرام هست که از نظر ظاهر فردی بسیار آگاه و تمام حرفهاش قشنگ و به دل می شینه ولی تا الان دو ازدواج نا موفق داشته که بعد از چند سال به طلاق ختم می شد و هر دو خانومش از مشکلات جنسیش شکایت داشتن که اگه قسمت بشه توضیح کامل میدم خدمتتون فقط مشکلی که الان داریم اینه که چطور راضیش کنیم بیاد دکتر چون اون خودش رو کاملا سالم میدونه و زیر بار دکتر رفتن نمیره به هیچ وجه ممنون میشم راهنمایی کنید و راهکاری بدین

    پاسخ
  • دکتر خواهش می کنم می خوام جلساتم بیام قبول کنید دیگه 🥲

    پاسخ
  • سلام اقای دکتر من اززنجان مزاحمتون شدم میخواستم باهاتون جلسه مشاوره آنلاین داشته باشم برای اولین بار ولی به منشی یاشماره ای پیام دادم جواب ندادن

    پاسخ
  • سلام اقای دکتر من اختلال دوری گزین هستم متاهلم ویک پسر دارم اضطراب زیادی را تجربه میکنم خیلی نا امیدم روانکاوی برای من تاثیر دارد?

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.